HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kapı, Kasa ve Pervaz Sarma (Kaplama)

06-10-2022 15:22
Kapı, Kasa ve Pervaz Sarma (Kaplama)

PVC Folyo ile Kapı, Kasa ve Pervaz Sarma (Kaplama)

PVC folyo, birçok farklı şekilde kullanılabilen çok yönlü bir malzemedir. Dayanıklılık ve güvenlik sağlamak için genellikle kapı, kasa ve pervaz kaplamak için kullanılır. PVC kapı kaplamasının ana avantajı, düşük maliyeti ve uygulama kolaylığıdır.

Bu bölümde PVC folyonun kapı, kasa ve pervaz sarma yani kaplama malzemesi olarak nasıl kullanılabileceğini inceleyeceğiz.

PVC yapışkanlı folyo nedir, nerelerde kullanılır? Öğrenmek için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

PVC Kapı, Pervaz ve Kasa Sarma Nasıl Yapılır?

https://www.youtube.com/watch?v=n2z5xiUvW0Y

PVC kapı folyosu normal PVC folyodan farklı olarak özel bir teknik ile üretilir. Özel PVC kapı folyoları ahşap kapıları kaplamak için kullanıma uygundur. Kapı ölçüsüne göre kesilebilir ve özel teknolojik kaplama makineleri ile kapı yüzeyine işlenir. Sadece kapı değil kapı pervazı ve kasası için de kullanıma uygundur. Yani bir kapıyı tümüyle PVC kapı haline getirmek PVC kapı folyosu ile oldukça kolaydır.

Yüksek sıcaklık ve basınç altında bu kaplama işlemi yapılır. Silindirler yardımı ile yapışkanlı PVC kapı, pervaz ve kasa sarma folyosu yüzeye sağlam bir şekilde işlenir. Bu sayede de dayanıklı ve uzun ömürlü PVC kapılara sahip olmuş olursunuz.

Yukarıda PVC kapı folyosu ile pervaz, kasa ve kapı nasıl sarılır görebilirsiniz.

PVC Kapı, Pervaz ve Kasa Sarma Folyosu Fiyatları

PVC KAPI SARMA VE KAPLAMA FOLYOSU FİYATLARI

 

Anka Dekor Türkiye’nin en iyi PVC kapı kaplama folyosu tedarikçisidir. Yüksek kaliteli ve uzun ömürlü kullanımı ile Anka Dekor PVC folyoları her sektörde tercih edilmektedir. Dekoratif amaçlı kullanımının bir çok avantajı olan PVC folyoları evinizde her alanda kullanabilirsiniz.

İç mekan dekorasyonu, mobilya kaplama, duvar kaplama ve kapı kaplama dahil tüm yüzeyler için özel üretim PVC folyo çeşitlerimiz bulunmaktadır. Web sitemizi inceleyerek PVC kapı folyosu, PVC mobilya folyosu çeşitleri ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

PVC kapı sarma ve kaplama folyosunun fiyatını etkileyebilecek birçok faktör vardır. Bunlar, kapının boyutunu, şeklini ve tasarımını ve ayrıca onu yapmak için kullanılan malzeme türünü içerir. Maliyet ayrıca belirli bir proje için özelleştirilip özelleştirilmediğine de bağlıdır. Tüm bu etmenlere bağlı olarak PVC kapı, pervaz ve kasa sarma folyosu fiyatları belirlenmektedir. Bizimle iletişime geçerek fiyat bilgisi alabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.