HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

PVC Yapışkanlı Folyo Nerelerde Kullanılır?

28-07-2022 14:39
PVC Yapışkanlı Folyo Nerelerde Kullanılır?

PVC Yapışkanlı Folyo Nerelerde Kullanılır?

Yaşam alanlarını dekore etmeyi sevenler için farklı zemin, mobilya ve duvar kaplama ürünleri üretilmektedir. Bu ürünler farklı desen ve yapıdadır. Bazıları yapışkanlı bazıları ile boya şeklindedir. Boyayı sürekli değiştirmek zor olduğu için genellikle kaplama ürünleri kullanılır. En popüler kaplama ürünü ise PVC yapışkanlı folyo olarak karşımıza çıkar.

O halde son yılların en popüler kaplama ürünü olan PVC yapışkanlı folyo nedir ve nerelerde kullanılır inceleyelim.

Anka Dekor Türkiye’nin en iyi PVC yapışkanlı folyo, PVC kapı ve mobilya kaplama folyosu ve PVC film üreticisidir. Hemen tıklayarak bizimle iletişime geçebilir ve sayısız model arasından seçim yapabilirsiniz.

PVC yapışkanlı folyo nedir?

pvc yapışkanlı folyo nedir 

PVC yapışkanlı folyo ya da kısaca yapışkan folyo düz ve pürüzsüz yapıda olabilen sudan ve nemden etkilenmeyen yapışkan bir kaplama malzemesidir. Genelde 80 ile 90 micron kalınlığında olan arka yüzeyi yapışkanlı bir üründür. Isıya maruz kaldığında esner ve uygulanacağı alanın şeklini alır.

PVC malzemesinin dayanıklılığı ile birleştirilen bu yapışkanlı folyolar KAĞIT DEĞİLDİR. Bu yüzden su, nem, buhar ve kimyasal malzemelerden etkilenmez. Kaplama yaptıktan sonra rutin kullanımınıza devam edebilir ve temizlik yapabilirsiniz. Banyo ve mutfak gibi nem ve suyun yoğun olduğu alanlarda kullanıma uygundur.

PVC Yapışkanlı Folyo Kullanım Alanları

PVC Yapışkanlı Folyo Kullanım Alanları 

PVC yapışkanlı folyo nerede kullanılır sorusunun cevabı çok geniştir. Aklınıza gelebilecek her alanda PVC yapışkanlı folyo kullanabilirsiniz. Bu alanlar;

  • ·Mutfak dolabı kaplama
  • ·Mutfak fayans kaplama
  • ·Mutfak tezgah kaplama
  • ·Masa kaplama
  • ·Mobilya kaplama
  • ·Duvar kaplama
  • ·Beyaz Eşya Kaplama
  • ·Kapı Kaplama
  • ·Zemin Kaplama
  • ·Banyo Fayans Kaplama
  • ·Duşakabin Kaplama

PVC Yapışkanlı Folyo Çeşitleri

pvc yapışkanlı folyo çeşitleri 

Farklı desen, renk ve tasarım çeşitlerine sahip PVC folyo çeşitleri ile tüm yaşam alanlarına uygulama yapabilirsiniz. Yaşam alanlarına şıklık katan yapışkan folyo modelleri desenli, çiçekli, çini desenli veya çizgili modelleri ile karşımıza çıkıyor.

Evin salon, yemek, odası ya da diğer odaları da dahil olmak üzere her yere uygulama yapabilirsiniz. Ahşap, cam, lake ya da fayans fark etmeksizin tüm zemin çeşitlerine kuvvetli bir şekilde yapışır. Aşağıda PVC yapışkanlı folyo kaplama örneklerini görebilirsiniz.

PVC Yapışkanlı Folyo Uygulama Örnekleri

Örneğin mutfak dolabınızın tasarımından ve renginden sıkıldınız. Yenisi ile değiştirecek bütçeniz yoksa eğer 2 ihtimal vardır. Birincisi boyamak ikincisi ise kaplamaktır. Boyamak zor ve zahmetli bir iştir. Profesyonel uygulama gerektir. Fakat PVC yapışkanlı folyo uygulaması oldukça kolaydır.

Anka Dekor ile iletişime geçerek toptan PVC yapışkanlı folyo ya da perakende PVC folyo satın alabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.