HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Neden PVC Kapı?

28-05-2021 16:57
Neden PVC Kapı?

Neden PVC Kapı?

PVC – polivinil klorür piyasadaki en önemli yalıtım malzemelerinden biridir. Oldukça dayanıklı, uzun ömürlü ve verimli bir ürün olmasının yanı sıra PVC folyo bütçe dostudur. PVC insan sağlığına zarar vermeyen bir üründür. Bu yüzden PVC kapı, PVC pencere ve PVC mobilya yapımı için sıklıkla kullanılır.

Bunun yanı sıra PVC kapılar CNC makinaları kullanılarak üretildiği için tasarımı kusursuz bir şekilde yapılmaktadır. PVC kapı folyoları ahşap kapıların üzerine hiçbir deformasyon olmayacak şekilde yapıştırılır. Bu aşamada PVC membran pres tutkalı kullanılır. Bu tutkal ile PVC folyolar kapıya çok iyi bir şekilde yapışarak kaliteli bir görünüme sahip olur.

Peki sadece bu yüzden mi? Elbette ki hayır, işte PVC Kapı ve Pencerelerin avantajları;

  • ·Düşük Maliyet, Bütçe Dostu ürün

PVC kapı ve pencereler üretim maliyeti düşük ürünlerdir. Bu yüzden örneğin lake veya laminat kapılara göre çok daha ucuzdur.

  • ·Isı Yalıtımı Sağlar

PVC kapılar ve pencereler hava koşullarına karşı oldukça dayanıklıdır. Yazın sıcağa kışın ise soğuğa karşı yalıtımlıdır. Bu yüzden de sıklıkla tercih edilir.

  • ·Ses İzolayonu Sağlar

PVC kapı ve pencereler ses izolasyonu sağlar. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan insanlar şehrin gürültüsünden çok şikayet etmektedir. Bu yüzden PVC folyolar izolasyon malzemesi olarak yeni binaların kapı ve pencerelerinde sıklıkla kullanılır.

  • ·Bakım Maliyeti Düşüktür.

PVC kapıların bakım maliyeti yoktur. Çünkü çok uzun süre dayanıklıdır ve zamanla rengi solmaz. Bu yüzden ekstra bir maliyet harcamanıza gerek kalmaz.

  • ·Darbelere ve aşınmalara karşı dayanıklıdır.

PVC kaplama ürünler PVC ana maddesinin dayanıklılığına sahip olurlar. Bu yüzden PVC pencere ve kapılar aşınmalara ve darbelere karşı çok dayanıklı olurlar.

  • ·%100 geri dönüştürülebilir, sürdürülebilir bir üründür.

PVC çevre dostu bir üründür. Yapısında herhangi bir toksik kimyasal madde bulundurmaz. Bu yüzden ekolojik ve çevre dostu bir ürün olarak karşımıza çıkar.

  • ·Farklı renk alternatifleri vardır.

Özellikle PVC kapı satın alacak kişilerin farklı renkte PVC kapı bulmaları çok kolaydır. Ev dekorasyonunuza en uygun PVC kaplama kapılar en iyi kapı üreticileri tarafından sunulur.

PVC Kapı Kullanışlı mı?

pvc kapi kullanisli mi

PVC kapı çok kullanışlıdır. Çünkü uzun ömürlüdür, dayanıklıdır ve sağlığa zarar veren maddeler içermemektedir. Bu bağlamda PVC kapılar gönül rahatlığı ile satın alınabilir.

Yukarıda bahsettiğimiz tüm özellikleri ile PVC kapılar en az 10 yıl kullanım ömrüne sahiptir. Bir kapının en az kullanım ömrü de 10 yıl olmalıdır. Bu doğrultuda PVC kapılar 10 yıl kullanımın ardından boyanarak tekrar kullanılmaya devam edilebilir. Çünkü 10 yılda dayanıklı bir kapının sadece boyası zarar görebilir. Bunun yanı sıra PVC kapılar temiz kullanıldığı taktirde kesinlikle 10 yıldan fazla kullanılır.

PVC Kapı Nerelerde Kullanılır?

pvc kapi nerelerde kullanilir

PVC kapı iç kapı çeşitleri arasında yer alır. Bu yüzden oturma odası, yatak odası, çocuk odası, banyo ve mutfak gibi bütün alanlarda kullanılabilir. Suya ve neme karşı çok dayanıklı olduğu için PVC kapıların banyo ve tuvalet kapılarında kullanılması oldukça yaygındır. Sizler de iç mekan kapısı tercih ederken PVC kapı satın alabilir, evinizin her odasında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Anka Dekor olarak PVC kapı folyosu ve PVC mobilya folyosu konusunda uzman ve tecrübeli bir firmayız. PVC kapılar için gerekli olan PVC folyoları en hızlı şekilde tedarik edip sizlere ulaştırıyoruz. PVC kapı folyoları, PVC mobilya folyoları, PVC kenar bantları ve membran pres tutkalı için bizimle iletişime geçin.


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.