HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Mobilya Kenar Bandı Nedir?

23-02-2022 16:17
Mobilya Kenar Bandı Nedir?

Mobilya kenar bandı mobilyaların kullanım ömrünü uzatmak amacı ile kullanılan yapışkan PVC bant çeşididir. PVC kenar bandı olarak da bilinir. Mobilya kenarlarını yapıştırmak için en uzun ömürlü ve kaliteli tercih PVC kenar bandı modelleridir. Anka Dekor olarak mobilya kenar bandı üretiminde öncü firmalar arasında yer alıyoruz. Eğer sizde toptan kenar bandı üreticileri arayışı içerisinde iseniz Anka Dekor kenar bandı sayfasını inceleyerek 2022’nin en modern PVC mobilya kenar bandı modellerini toptan satın alabilirsiniz.

Şimdi sizlerle mobilya kenar bandı nedir, özellikleri nelerdir, hangi ölçülerde üretilir detaylıca inceleyelim.

Mobilya Kenar Bandı Nedir?

 mobilya kenar bandi

Mobilya kenar bandı mobilyanın kesilen kenarlarını kapatmaya yarayan bir bant çeşididir. Üretimde mobilyaların parçaları kesilirken kenarları ile mobilyanın rengi arasında renk ve doku farkı oluşur. Bu renk ve doku farkının önüne geçebilmek için mobilya kenar bandı kullanıyoruz. Kullandığımız mobilya kenar bandı modelleri her mobilyaya uygun olacak şekilde üretiyoruz. Yani mobilya pvc kenar bandı modelleri renk ve desen çeşitliliğine sahiptir.

Mobilya PVC Kenar Bandı Özellikleri Nelerdir?

Mobilya PVC Kenar Bandı Özellikleri Nelerdir 

Mobilya PVC kenar bandının en önemli özelliklerinden biri mobilyayı suya, neme ve darbelere karşı dayanıklı yapmasıdır. Evde ütü ile yapıştırabileceğiniz bu kenar bantları üretim esnasında profesyonel pres makinaları yardımı ile yapıştırılır. Özellikle profesyonel pres makineleri ile bantlanan mobilyaların kenar kesimleri mükemmel olur. %100 yapıştığı için de kesinlikle deformasyon oluşmaz. Mobilya kenar bandı mobilyayı modernize etmeye yarayan en önemli malzemelerden biridir.

Kenar Bantları Hangi Ölçülerde Üretilir?

kenar bandi olculeri 

Kenar bantları farklı ölçülerde üretilir. Bunu belirleyen etmen mobilyanın ölçüsüdür. Yani kesilen parçanın kalınlığı ve uzunluğudur. Bu bağlamda mobilya kenar bantları kalınlığı 0,4mm ile 3mm arasında değişirken genişliği 19mm ile 60mm arasında değişmektedir.

Kenar Bandı Çeşitleri Nelerdir?

kenar bandi cesitleri 

Kenar bandı çeşitleri mobilyanın rengine ve tasarımına bağlı olarak değişmektedir. Mobilya üretiminde kullanılan malzemenin de kenar bandı modeli seçiminde etkisi vardır. MDF ya da sunta seçimine bağlı olarak kenar bandı modellerini seçmelisiniz. Eğer siz de mobilyaların kusursuz görünmesini istiyorsanız kenar bantlarını tercih etmelisiniz. Mobilyanızın desenine bağlı olarak desenli mobilya bantları üretimi de yapılmaktadır. Birebir ölçü ile mükemmel uyumlu mobilya kenar bandı çeşitleri için hemen sayfamızı inceleyiniz.

Mobilya kenar bandı hangi renklerde üretilir?

Mobilya kenar bandı hangi renklerde üretilir 

Mobilya kenar bandı beyaz, krem, bej, gri, siyah, maun, huş, meşe, hardal, kayın gibi renklerde üretilir. Desene bağlı olarak da ceviz, ladin ve zeytin gibi ağaç tasarımlarına sahiptir. Renk ve desen çeşitliliği mobilya çeşitliliği kadar fazladır. Her mobilyaya uygun parlak ya da mat kenar bandı üretimi mümkündür. Profesyonel mobilya kenar bandı modelleri için toptan mobilya kenar bandı sipariş ediniz.

PVC Mobilya Kenar Bandı ile İlgili Sıklıkla Sorulan Sorular 

pvc mobilya kenar bandi siklikla sorulan sorular 
Mobilya kenar bandı nerede satılır?

Mobilya kenar bandı pvc kenar bandı üreticileri tarafından üretilerek satılır. Eğer sizde pvc mobilya kenar bandı arayışı içerisinde iseniz Anka Dekor’un geniş ürün yelpazesinden faydalanabilirsiniz. Düz, desenli, mat veya parlak seçenekleri ile en modern mobilya kenar bandı çeşitleri Anka Dekor’da sizlerle.

Evde mobilya kenar bandı nasıl yapıştırılır? 

Evde mobilya kenar bandını yapıştırmak için ütü kullanabilirsiniz. Oldukça pratik olan bu yöntem ile profesyonel bir çalışma yapamasanız dahi kullanışlı mobilyalar elde edebilirsiniz. Mobilya kenar bandı nasıl yapıştırılır sorusunun en pratik yöntemi ütüdür.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.