HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Mobilya İçin Pvc Folyo

11-01-2021 13:19
Mobilya İçin Pvc Folyo

Mobilya İçin PVC Folyo 

Ahşap serisi, malzemelerin, tasarımın ve uygulama performansının mükemmel bir birleşimidir. PVC'den yapılmış bu kendinden yapışkanlı folyolar, ahşap, plastik, metal veya pürüzsüz yüzeyleri kaplamak için kullanılır. Mobilya için PVC folyo yüzeyi görmesinin yanı sıra dokunma için iyi bir duygu sağlayan yüksek kalınlığa sahiptir. Doğal ahşaba çok benzemektedir. Mobilya için PVC folyo ahşap serisi dahil olmak üzere tüm kendinden yapışkanlı filmler için uygundur. Isıtma sistemi kenarları veya köşesi zorlu alanlarda kolayca modelleme yapmanızı ve uygulamanızı sağlar. Kullanılan yapıştırıcı hemen % 100'e ayarlanmaz, ancak filmi çıkarmanızı ve olayda yeniden konumlandırmanızı sağlar.

Mat modeli, özünde doğada olduğu gibi özü birleştiren zıt renkli çizgili taneli orta renktedir. Renklisi, beyaz veya açık renkli ahşap gibi diğer folyo modelleriyle birlikte daha da dikkat çekici olmaktadır. Mat yüzey, dokunma pürüzsüzlüğünde, damar bobinin uzunluğuna göre düşey yöndedir.  3D folyo'yu oluşturan PVC kaplamalar; mutfak, yatak odası, banyo, yaşam ve ticari alanların tasarlanmasını için kullanılır.

Vinillerin 2B versiyonları profil sarma için kullanılabilir. MDF'ye uygulanan Deco folyo, mobilya tasarım olanaklarını genişletmektedir. Değirmen evinde veya ofisinde çalışan bir yaratıcılık dokunuşu eklemek mi istiyorsunuz? Piyasada, herhangi bir yüzeyi muhteşem bir şeye dönüştürmenize yardımcı olacak mobilya içn PVC folyolar bulunmaktadır. Yeni nesil PVC 3D folyo leke ve UV direnci, çizilme direnci gibi kullanışlı özelliklere sahiptir. PVC dekoratif folyo, mutfağınızı, yatak odanızı, banyonuzu, yaşam alanınızı ve ticari alanlarınızı tasarlamanıza izin verir. Çeşitli renk, desen ve kaplama seçenekleriyle Anka Dekor’da mevcuttur. ayrıca 3D ve 2D versiyonlarında da mevcuttur. Üç boyutlu yüzeyler için kullanımı kolay bir PVC uygulaması arıyorsanız, 3D folyo ideal bir seçenektir. Bu folyo, fiber levhaları lamine etmek için membran presleme veya vakum oluşturmada kullanılır.

Mobilya Kaplama Folyosunun Yararları Nelerdir?

  • Çizilme direnci
  • Leke direnci
  • Yüksek sıcaklığa dayanıklılık
  • Kolay uygulama

PVC Folyo Mobilya Üzerine Nasıl Uygulanır?

https://www.youtube.com/watch?v=ceya2rCwgWE

PVC Dekoratif Folyoların 2D versiyonları profil sarma ve düz sarma için idealdir. Yüksek performanslı 2D Deco folyo katmanları, mobilya yüzeyi çizilmeye, lekeye ve neme karşı korur. Mutfağınızın ve banyo mobilyanızın dayanıklılığını garanti eder. Düz laminasyon, profil sarma, kabin yüzeyinin laminasyonu, kalıplama ve çerçeveler, tavan ve duvar panelleri gibi uygulama şekilleri vardır. 2D folyoların yararları yüzeyi koruması, dayanıklılığı ve kolay temizlenmesi gelmektedir. Anka dekor mobilya için kullanılan PVC folyoları sizlerin istediği renk, desen ve tasarımda üretir. Evinizin ya da istediğiniz bir alanın dekorasyonu için uygulamaktadır. Ürünlerimiz kaliteli malzemelerden üretildiği için uzun yıllar kullanabilirsiniz.

 

 

En Şık Mobilya Kaplama Folyosu Modelleri

Mobilya kaplama folyosu mobilya yüzeyini çizilmez veya yarı parlak gibi yüzeyler ile kaplamanızı sağlar. Ayrıca dayanıklılığı sağlamak için astar ile kaplanabilir. Mobilya kaplama folyosu kaplama katmanları ile mobilya yüzeylerinin çizilmeye, neme dayanıklı olmasını sağlar. Önlendirilmiş orta yoğunluklu fiber levhalarda (MDF) 3D laminasyon için tasarlanmıştır. Aşağıda en şık mobilya kaplama folsu modelleri görebilirsiniz. Bu mobilya folyoları ile evinize düşük maliyet ile farklı bir hava katabilirsiniz. Toptan mobilya kaplama folyosu fiyatları için bizi arayarak detaylı bilgi alınız.


 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.